Stronka Zakonu Lineage II

Zakon Lineage II - Serwer 10

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2008-01-20 14:45:37

Daratane

Użytkownik

Punktów :   

Daratane

no wiec ja zaczne pierwszy przygode z bk zaccolem od niedawna bo tak mnie wzielo po za tym zajmuje sie MG i to w sumie MG poswiecam najwiecej czasu a efekty sa nawet widoczne ;]  o to link do mojej postaci gdybyscie chcieli sobie popatrzec heheh

http://www.mgcluster.net/world3.monster … =167000050

hm co jeszcze  miszkam w tychac aktualnie nie pracuje bo mi sie nie chce heheh narazie nie kupuje premium na BK wole poczekac na wyzszy poziom i bardziej oplacalne artefakty jak cos sobie przypomne to jeszcze dodam  pzdr

no niech bedzie mam 20 lat skonczylem technikum i jestem elektrykiem na takie gry poswiecam duzo wolnego czasu ktorego aktualnie w tygodniu mam spooro wiadomo przyjdzie weekend, hm co tu jeszcze  studiowalem energetyke na polibudzie w gliwichach ale zrezygnowalem i mam nadzieje ze szybko przyjdzie mi bilet do woja bo jak sie mna nie zaiteresuja to wiadomo sam sie nie ebde pchal a jak sie mna nie zainteresuje to ide na jakies studia zwiazane z bankowoscia lub ekonomia albo nieruchomosciani uf sie rozpisalem tyle

Ostatnio edytowany przez Daratane (2008-01-21 23:13:58)

Stopka forum

RSS